Wat een vlucht allemaal kan teweegbrengen
Hanna werkt als stewardess op de vlucht London-Ibiza als ze Walker ontmoet. Ze heeft na een verbroken relatie besloten een jaar lang niet te daten. Helaas heeft ze niet op hem gerekend, zodra hij zijn oog op haar laat vallen is hij verkocht. Bij aankomst op Ibiza kan hij het niet laten haar zijn nummer te geven, en na aandringen van haar nichten belt ze hem. Op hun eerste date verteld ze hem dat het bij een vakantieliefde moet blijven, maar ze heeft niet zijn vasthoudendheid gerekend. Eenmaal thuis mist ze hem en komt ze erachter dat ze zijn telefoon in haar tas heeft, en hij de hare in zijn bezit heeft. Is dit per ongeluk of niet?
Het boek leest weer vlot weg en het verhaal was goed, maar ik miste de aanwezigheid van de familie Mayson die zich overal mee bemoeien. Het heeft wel weer de humor en de spicy scenes die in alle boeken voorkomen. Het blijft toch een van mijn favoriete families om over te lezen.