Advertentie

Toen ik het proloog van het boek las was ik eigenlijk al zo getriggerd dat ik al wilde weten hoe het in elkaar zat en dat is eigenlijk het hele boek zo gebleven.
Het verhaal wordt verteld vanuit verschillende personen, waarbij in hoofdzaak vanuit Jim. Wanneer hij wakker wordt in een koelcel is hij twee jaar van zijn leven kwijt. Hij probeert er alles aan te doen om zijn geheugen weer terug te krijgen, waarbij de hoofdvraag is of hij dat eigenlijk wel wil. Ik vond de verhaallijnen goed uitgewerkt en het las in een sneltreinvaart. De verhaallijn van Joris en Marie vond ik echter iets minder goed. Joris en Marie hadden toch best wel een grote rol in dit verhaal maar kwamen eigenlijk weinig aan bod. Marie was er plotsklaps, die zag ik niet aankomen en de relatie de ze met Iris had ook niet. Ik vond Joris eigenlijk wel zielig, al die jaren dat hij met zijn gevoelens worstelde, dat had best iets meer uitgewerkt worden. Hoewel het een prettig boek is om te lezen had ik in het begin niet echt het idee dat ik een thriller zat te lezen maar gelukkig kwam dat uiteindelijk goed en vond ik het plot goed in elkaar zitten, sommige dingen had ik goed maar zag niet alles aankomen. De rol van Vince (zoon van Jim) had ik wel goed maar verder had ik het allemaal mis.
Wat ik ook leuk vond was dat bij de even bladzijden achter het nummer van de bladzijde ‘Sandra J. Paul’ staat en bij de oneven bladzijden ‘kwijt’. Leuk gedaan!
Kortom, een boek waar je in begint en niet kunt stoppen met lezen, een beetje “vreemde” thriller maar het boek krijgt van mij toch een dikke 5 sterren!

Reacties op: Beetje "vreemde" maar goeie thriller!

100
Kwijt - Sandra J. Paul
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,95
E-book prijsvergelijker