For whom the belle tolls
											Dit boek is een plaatje om te zien! De prachtige sprayed edges en mysterieuze voorkanten matchen goed. Binnenin is art work te vinden en een plattegrond. Deze combinatie geeft mij ontzettend veel zin om te lezen.
Deze serie is gebasseerd op de TikTok-sketches van auteur Jaysea Lynn.
Lily haar leven eindigt wanneer ze uitgezaaide kanker heeft. Maar eindigt haar leven echt of begint deze pas? Want ze komt in het Hiernamaals terecht waar ze een magische wereld vol goden, fae, demonen en zielen ontdekt. Ze probeert zich thuis te voelen in het Hiernamaals. Ze komt er achter dat de demonen eigelijk best aardig zijn en raakt onverwachts betrokken bij de klantenservice van de hel. Lily start de Hel-pdesk, waar ze klagende zielen begeleid en aanpakt. Dan is er nog de bijzondere demongeneraal Bel, die heter is dan de temperatuur in de hel.
Het is een cozy fantasy, maar wel met een twist. Het begin van het verhaal is emotioneel en ik had moeite om het droog te houden. Hoofdpersoon Lily is sterk en heeft humor, haar reacties zijn hilarisch. Haar emoties en gedachtes komen realistisch over. Dan is er nog Bel, de prins van de hel, de chemie tussen hun is geweldig leuk. Samen zijn ze ontzettend cute, maar ook is er soms spice. Naast de humor, komt Lily ook voor moeilijke keuzes te staan, hierdoor zit er meer diepgang in het verhaal. Ik wil niets verklappen over deze keuzes. Het is cozy, maar ook is er een stukje spanning in te vinden. Door de levendige en duidelijke schrijfstijl, leest het boek met 800 bladzijdes makkelijk en snel weg. Ik ben blij dat dit een serie is!
5.0★

Deze serie is gebasseerd op de TikTok-sketches van auteur Jaysea Lynn.
5.0★