Prachtig mooi verhaal!
De slechte gastheer is deel 1 van de serie Rock & Rolde van Annette Zuijlekom Zeeuw
(4.5)
Annette Zuijlekom Zeeuw dank je dat ik dit boek van je mocht lezen. Heb met veel plezier gelezen, soms was het nagelbijtent over hoe het af zou lopen.
Maar wat een fantastisch mooi en goed verhaal was dit. Het is beeldend en heel pakkend en met spice geschreven.
Wat ik persoonlijk geweldig vond is de plekken dat in Drenthe werd beschreven zo ontzettend goed is omdat het herkenbare plekken zijn voor mij en er al vaak ben geweest. Dit verhaal is echt ontzettend mooi geschreven, het pakt je aan alle kanten. Je hebt het met Olivia te doen maar ook met Bar.
Olivia vlucht naar Zwitserland naar het chalet Rock & Rolde. Het chalet is van 4 vrienden en komen uit Rolde. Ze hebben het samen opgeknapt alleen Floris is net overleden. Amy is bevriend met hun en zo kan Olivia daar terecht om bij te komen. Ze komt uit een welgestelde en sjieke familie en komt dan in Zwitserland tot back to basic. Het is een hele ommekeer voor haar en vooral dat ze Bar daar ook treft. Bar vind haar een prachtige mooie vrouw ondanks haar deftige kleding. Ook Olivia vind hem erg leuk. Maar er gebeuren veel intense gebeurtenissen in Zwitserland maar ook in Rolde en Bloemendaal. Ik zal er niks over zeggen want er zitten teveel triggers in. Ik kan jullie alleen aanraden om dit verhaal/serie te gaan lezen. Het is echt mooi en zenuwslopend geschreven. En of het goed komt tussen Bar en Olivia moeten jullie zelf gaan lezen.
(4.5)