Mooi steamy romance
Verleidelijk spel van Susan Summer
Dit is een steamy romance
Lise doet vaak mee aan proefslapen in hotels. Waar ze ook soms Ayden tegen komt. Lise verteld over het proefslapen in het kasteel. Ze bespreekt dit met Ayden en met duidelijke regels. Ook omdat Lise een relatie heeft. Lise schrijft zich in, voor haar en Ayden. Ze krijgt een bevestiging en even erna begint het avontuur.
Wanneer Ayden, Lise ophaalt en naar het kasteel gaan, begint de spanning al te komen. In het kasteel beleven ze veel avonturen, dat voor hun als niet koppel moeilijk word gemaakt. Ze trekken elkaar aan maar stoten elkaar ook weer af, vooral Lise. Ze krijgen beide telkens een sensuele opdracht en dat word steeds lastiger voor hun, want de aantrekkingskracht sterk aanwezig.
Ik had stilletjes gehoopt dat er wat zou gebeuren. Ook al heeft Lise, Sander die in Amerika zit en waar ze weinig aan heeft. Dit verhaal laat je zien hoe sterk je in je schoenen/pumps moet staan en waar je staat in je leven. Ook of je stil blijft staan of verder gaat met een mooi leven. De opdrachten zijn ook fantastisch dat Lise en Ayden doen, maar ook voor de lezers erg mooi is.
De personages, omgeving en het avontuur is heel goed en pakkend beschreven.
Ik kijk nu al uit naar deel 2. Net als wat ik al eerder schreef, hoop ik toch dat die twee bij elkaar komen.
Dit boek is zeker de moeite waard om te lezen.
Dit is een steamy romance
De personages, omgeving en het avontuur is heel goed en pakkend beschreven.
Dit boek is zeker de moeite waard om te lezen.