Familie saga in de beste traditie
Mijn eerste review hier en ook nog in een mij niet vertrouwd genre. Toch heb ik dit boek in een tijdsbestek van slechts enkele dagen uitgelezen, zo boeiend en goed geschreven vind ik het.
Het is een familie saga in de beste traditie. De meer magische mythologische aspecten in het verhaal zijn overtuigend, zeker, maar voor mij is de kracht van dit debut het verhaal over Erin en Mac, verteld vanuit verschillende gezichtspunten en tijdvakken, waardoor je vooral in het begin moet opletten. Zit je er eenmaal in dan lees je met gemak door tot het eind, met een aantal verrassende plotwendingen.
Meer wil ik niet kwijt over het verhaal, dat bederft de pret.
De verschillende verhaallijnen zijn fraai uitgewerkt met mooie beschrijvingen, natuurlijke dialogen en zorgvuldig uitgediepte karakters met emotionele diepgang. Het boek is tegelijkertijd ook spannend: een combinatie die je niet vaak ziet.
Dit boek maakt me nieuwsgierig naar meer van deze auteur!
Meer wil ik niet kwijt over het verhaal, dat bederft de pret.
Dit boek maakt me nieuwsgierig naar meer van deze auteur!