Cosy herfst vibes
Een geslaagde feelgood roman waar je echt een goed gevoel aan overhoudt. De ideale man en schoonzoon en een leuke meid. Allemaal super sympathieke personages waar je alleen meer liefde voor kan hebben.
Het leest luchtig en met een tikkeltje humor. Mooi beeldende schrijfstijl en op en top herfst. Als je herfst vibes wil voelen moet je dit boek lezen. Het is gezellig om te lezen en vraagt een lekkere kop thee of chocomelk en een dekentje. Ik moet je wel waarschuwen. Het eten in dit boek klinkt overheerlijk dus je gaat wel met honger zitten tijdens het lezen. Laat de kaneel geur maar binnen en geniet van deze herfst feelgood