Leuk maar voor mij niet wow
✨Ik ben in dit boek begonnen via het luisterboek. Het was een leuk verhaal om te luisteren en ging vlot vooruit. Tot mijn proefabonnement ten einde was en ik nog maar aan 60% van mijn boek zat. Als ik er dan in begin wil ik het wel uithebben. Dan heb ik het in e-book vorm verder uitgelezen en eerlijk gezegd ging dit veel minder vlot. Ik was eerder wat ontgoocheld in het slot van het boek.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❄️ Het begin van het verhaal ging vlot, maar naar het einde was het eerder wat langdradig. Ik vond het ook moeilijker om te volgen in het geschreven boek. Ik moet wel zeggen dat ik door dit boek echt zin heb gekregen in een reisje naar Edingburgh. Het lijkt me daar zo mooi om te bezoeken, en dat komt dus wel door de manier waarop het in het boek beschreven werd. Het is een leuke kerst feelgood maar ben er niet echt van mijn sokken door geblazen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀