Een echt good-old Koch

hannahjansen 16 december 2024
In dit boek zijn alle ingredienten aanwezig: een crimineel op verlof, een bestsellerschrijver die worstelt met zijn nieuwe boek en zijn vrouw, die rechercheur is. Derek L. mag bij wijze van uitzondering uit de gevangenis op verlof om zijn eigen boekpresentatie bij te wonen. Maar dat gaat natuurlijk niet allemaal zoals gepland... Bij dit boek moest ik denken aan de sfeer van Zomerhuis met Zwembad, waarin, net als in Luchtplaats, constant een onheilspellend gevoel de boventoon voert. Naarmate het boek vordert, ontdek je uit verschillende perspectieven wat er nu precies is gebeurd en dat maakte dat ik niet kon stoppen met lezen. Ook het einde is weer met een echte Koch-twist. Een echte aanrader dus!

Meer recensies van hannahjansen