Een hoopvolle visie op de toekomst
De Z’s, wijze en liefdevolle gidsen van Lee Harris, geven in De toekomstige mens antwoorden op vragen die door Regina Meredith zijn gesteld. De vragen betreffen hun kijk op AI (kunstmatige intelligentie), veranderingen die op aarde zullen gaan plaatsvinden ten aanzien van relaties, seksualiteit en zelfbewustzijn en dat die juist de komende tien jaar plaats zullen vinden.
Op de duidelijke vragen die Regina stelt, komen heldere antwoorden die de angst bij mensen voor een groot gedeelte kan elimineren. De Z’s geven door middel van hun visie op de toekomst van de mensheid aan dat het bewustzijn van mensen zich zodanig zal aanpassen, dat we een betere tijd tegemoet zullen gaan, die lichter aanvoelt. De uitdrukking no pain, no gain wordt door hen totaal verworpen. Ze leggen verbanden, geven een heldere kijk op waarom dingen gaan zoals ze gaan en waar de meeste veranderingen plaats zullen vinden.
De toekomstige mens had me nieuwsgierig gemaakt door het huidige tijdsbeeld, waarin geweld en polarisatie een grote rol spelen. De Z’s verklaren dat gedrag en geven aan hoe de mens zich zal ontwikkelen en dat liefde de grootste drijfveer zal zijn. De angst waarmee veel mensen behept zijn, wordt als overbodig aangeduid en er wordt duidelijk uitgelegd hoe het tij in de komende jaren zal keren en waar we als mensheid naartoe zullen gaan. Een hoopvolle boodschap!
Er komen veel onderwerpen aan de orde die op dit moment een grote rol spelen. De positieve kijk op de toekomst die voor ons ligt, brengt verlichting en leidt tot verbondenheid. De manier waarop de Z’s hun visie geven op de huidige maatschappij en daar hun voorspellingen tegenover zetten, maakt het leven lichter. De toekomst houdt weer een belofte in die de hoop laat herleven en ons geruststelt, ondanks de heersende oorlogen en de geweldsuitbarstingen op veel plekken op aarde.
De toekomstige mens verlicht ons bestaan door de spirituele kijk op de actualiteit, die ons vaak beangstigt en weinig vertrouwen geeft in een gelukkige toekomst. Maar door de woorden van de Z’s diep binnen te laten komen en te begrijpen dat er voor ieder van ons een rol is weggelegd in die veranderingen door ons te verbinden met onszelf en onze intuïtie. Het is geen zweverig verhaal, maar het is een duidelijke handleiding die voor iedereen de hoop op geluk belooft.
Kortom, dit boek is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar geluk, maar door de huidige chaos de richting in het leven is verloren. Laat de boodschap van de Z’s dienen als kompas naar een leven vol licht en liefde!
Meer recensies zijn te lezen op indeboekenkast.com.
Meer recensies zijn te lezen op indeboekenkast.com.