Inzichten in relaties..

HeavenLeighBooks 08 september 2025
Zelf lees ik op zijn tijd enorm graag non-fictie boeken, vaak over mentale gezondheid, maar ook vaak boeken die wat meer te maken hebben met spiritualiteit. Gewoon omdat ik het heel interessant vind en vaak ook omdat ik ergens wel geloof dat er meer is. Al heb ik zelf geen idee wat precies, maar ik geloof wel dat sommige dingen gebeuren met een reden. Vanaf jongs af aan heb ik iets met astrologie, ik vind het zeer interessant hoe dit systeem dat ervan uit gaat dat de stand van planeten, de zon en de maan invloed hebben op mensen en gebeurtenissen.

“De kosmische liefdesgids” van Kate Rose is een gids voor iedereen die zich door de complexiteit van de liefde wil navigeren om (hopelijk) uiteindelijke de ultieme liefde te vinden. In dit boek doorloop je een aantal fases. Eerst lees je over de drie astrologische relatie types: Soulmate-, karmische- en tweelingziel-relatie. Wat is het verschil en misschien kun je je eigen ervaringen uit relaties ook al wel onderverdelen onder deze drie types. Daarna lees je aan de hand van je geboortehoroscoop verschillende inzichten uit deze drie relatie types. Dit kun je lezen vanuit jezelf maar je kunt ook bijv. deze dingen opzoeken van je partner of ex-partners, om te kijken of er dingen overeenkomen enz. Daarnaast staan er in dit boek ook nog verschillende Affirmaties, maanrituelen, zelfliefde oefeningen, leer je over verschillende kristallen en hun helende krachten, ook weer allemaal toepasbaar per relatie type. Er is echt wel behoorlijk wat informatie om te lezen, maar gelukkig kun je ook altijd nog terug bladeren wanneer iets van toepassing is of als je dit gewoon nog even na wilt lezen.

Al blijft liefde iets dat niet te sturen is, het blijft altijd een ontdekkingsreis, het is iets dat je overkomt. Welke eisen jij, de maatschappij of je familie/vrienden misschien vooraf aan de perfecte relatie in je hoofd hadden, hoeven niet van toepassing te zijn op je uiteindelijke relaties. Ik denk dat dit boek je absoluut mooie inzichten zal geven en wie weet net dat zetje dat je nodig had in bepaalde situaties. “De kosmische liefdesgids” is zeker interessant als je graag meer wilt lezen en leren over astrologie.

Meer recensies van HeavenLeighBooks