Gezellig boek om even te lezen: Julia's Reis

Julia’s reis gaat over een meisje genaamd Julia. Ze is een rustig, introvert meisje. Door een vreemde jongen krijgt ze een speciale gave waardoor ze in de tijd kan reizen. Dit kan ze doen door schilderijen aan te raken. Het enige probleem is: hoe komt ze weer in het heden?

Ik heb dit boek heel snel uitgelezen en dat niet zonder reden :). Ik vond het echt een heel leuk boek! Dit komt, omdat ze met de meest bekende schilders avonturen beleeft. Hierdoor leerde je elke keer weer nieuwe vrienden en vijanden kennen. Hoe verder je in het boek kwam, hoe verder terug je in de tijd ging. Hierdoor kreeg ik (als lezer) elke keer een goede indruk van die tijd, waardoor het leek alsof je met haar samen dit avontuur aanging. Ik vond alleen wel dat het boek op een gegeven moment té langdradig werd. En dat het soms een iets te makkelijk boek was. Dit boek is dus aan te raden voor lezers die lekker in een fictie boek en roman willen duiken over kunstgeschiedenis die niet moeilijk te lezen is!

Meer recensies van Hebban in de Klas