Recensie, Strepen aan de hemel

Het boek gaat over de bombardement op Rotterdam, er zijn vier verschillende verhalen van verschillende mensen, hun perspectieven en hoe hun dit ervaren.
laat je alleen niet misleiden, dit lijkt misschien het makkelijkste boek dat je ooit zou kunnen lezen, maar het is het tegenovergestelde, de auteur gebruikt harde en oude woorden, de verhalen zijn goed, maar ik kon het niet soepel lezen vanwege sommige woorden die onbekend waren voor mij.
Ik zou dit aanraden aan mensen die van geschiedenis houden en geïnteresseerd zijn in de bombardementen op Rotterdam.
Dit gaat over het overleven van de tweede wereld oorlog als een rotterdammer.

Meer recensies van Hebban in de Klas