Intressante biografie

Heleen Ziere-Lenos Heleen Ziere-Lenos
27 mrt 2023

Ik las grote verhalen voor een klein meisje van Cindy van der linden.

Het is haar eigen biografie die ze schreef naar aanleiding van haar eigen bewogen leven
In het boek komen ook stukjes geschreven door haar zoon Marlon.

Cindy groeit op in het Noord-brabantse Nuenen. Hier maakt ze op jonge leeftijd iets verschikkelijks mee wat haar leven voorgoed veranderd.

Als zij op een gegeven moment omhandelbaar wordt en naar een kostschool wordt gestuurd, voelt Cindy zich in de steek gelaten.
Familie was alles voor haar vooral in discobar Cintonjo.

Als haar ouders besluiten om naar Spanje te verhuizen is Cindy op zichzelf aangewezen en bsluit voorgoed haar verleden te verdringen.

De schrijfster neemt je me in haar leven dat zich afspeelt in Spanje en Nederland. Ze beschrijft haar levenslessen maar ook zeker het geluk wat het leven haar brengt

Het boek leest vlot weg al vond im het hier en daar wat langdradig. Het begin met alle informatie met familienamen was lastig omdat het zoveel namen zijn met jaartallen en dus moeilijk te onthouden.
Daarnaast vond ik het soms wat rommelig als je in het boek van gebeurtenis naar gebeurtenis ging.

Daarnaast was alles heel gedetailleerd beschreven en dat had voor mij niet gehoeven.

De fotos die in het boek zitten kon ik wel waarderen zo kreeg je ook visueel een kijkje in haar leven.

Al met al heb ik wel genoten van het boek.

Meer recensies van Heleen Ziere-Lenos