All you need is ....
Namens April Books mocht ik Alles draait om kerst van Iris Visser lezen.
Wat een heerlijk boek. Allereerst is de de de buitenkant al een eye-catcher. De sprayen edges is echt een geweldige toevoeging voor het oog.
Als je begint te lezen kom je al snel in het verhaal. Alle ingrediënten voor een heerlijke feelgood sluimeren er in door.
Je wordt meegenomen in het leven van Holly die werkt aan het televisie programma Alles draait om Kerst.
Als ze promotie kan maken na jaren moet ze de strijd aangaan met Olivier die al uit een televisie familie komt.
Wie heeft het leukste idee voor de show op kerstavond.
De ambiance straalt kerst uit en je waant je dan ook echt in de decembermaand bij het lezen van dit boek. Ook de personages zijn leuk bij elkaar gezocht met uiteenlopende karakters. Beetje klassiek maar heerlijk om te lezen.
Met een knipoog naar bestaande programma's en situaties en met veel humor geschreven waarbij op een gegeven moment in het verhaal ook wel naar voren komt dat je soms blij moet zijn met wat je hebt.
Niet te zoetsappig en leuke plot-twist
Een van de betere kerst verhalen die ik tot nu toe heb gelezen.
#kerst #lezen #humor #bookies #boekblogger
Wie heeft het leukste idee voor de show op kerstavond.
Niet te zoetsappig en leuke plot-twist
Een van de betere kerst verhalen die ik tot nu toe heb gelezen.
#kerst #lezen #humor #bookies #boekblogger