Kort maar krachtig spannend verhaal!

Her_booksandcat 07 maart 2025

‘Fetisj’ is een kort, spannend thriller verhaal waarmee je snel in het verhaal zit en graag wil weten hoe dit zal eindigen..

Het verhaal draait om de 2 beste vriendinnen, absolute tegenpolen van elkaar, Diana & Moniek.
Diana heeft een rustig leventje en een eigen leuke antiekwinkel.
Moniek heeft eerder een ‘wild’ en actief leventje, doet modellenwerk en hecht wel wat belang aan haar uiterlijk.

Op een dag komt Moniek terug van een reis uit Haiti, ze heeft een souvenir bij wat Diana echt wel vindt passen in haar antiekwinkel.
Moniek vertelt haar beste vriendin over de trip, en met een klein hartje dat ze al even terug een relatie heeft met haar ex-vriend Ronnie. Er ontstaat een kleine ruzie tussen hen, want Diana vindt Ronnie absoluut geen goede match voor haar.

Diana hoort daarna even niets van Moniek en maakt zich wel wat zorgen. Op een ochtend staat de politie voor de deur bij Diana’s antiekwinkel..Moniek is dood aangetroffen. Diana gelooft niet dat dit zomaar een ongeluk was en gaat op onderzoek uit.
Zo ontdekt ze al gauw dat er meer aan de hand is..Wie was haar vriendin? En wat hield haar vriendin verborgen?

Het verhaal neemt je mee in het verleden en heden zodat alles mooi op zijn plaats valt. Een kort maar krachtig verhaal!

Voor mij waard!

Bedankt aan De verhalenfabriek en Vrouwenthrillers voor dit boek.

Meer recensies van Her_booksandcat