Spanning & een vleugje erotiek!
Ik las in het verleden al enkele thrillers alsook de ‘Dirty little secrets’ trilogie van Anja Feliers, één en al toppers, geen enkel boek stelde mij teleur!
Spanning alom, en na elk hoofdstuk maakt ze je enorm nieuwsgierig zodat je zeker zal verder lezen.
Who the fuck is Alix.. ja zeg dat wel, ‘Who the fuck is Alix’??
Alix Adam heeft alles.. een droomjob als architecte, een goed huwelijk met haar man Arjen & een zoon die bijna zijn 21ste verjaardag mag vieren en naar zijn eigen stekje verhuist. Het perfecte leventje toch?
Tot op een dag dat ze een mailtje van een oude kennis, Niko L. ontvangt met de vraag of Alix zijn loft wil omtoveren tot iets prachtigs!
Vanaf dit moment krijgt ze Niko geen seconde nog uit haar hoofd, ondanks ze in een ver verleden smoorverliefd op hem was brengt Niko geen fijne herinneringen naar boven. Hoe erg Alix ook probeert hem uit haar leven te verbannen en het verleden te begraven doet Niko er net alles aan om Alix terug dichterbij te laten komen.
Wat is er vroeger tussen hen gebeurd en kan Alix weerstaan aan de charmes van Niko en het verleden vergeven & vergeten? Zet ze voor deze man haar gezin
op het spel?
Zoveel vragen.. maar de allergrootste vraag is, who the fuck is Alix?
Wie dol is op psychologische thrillers met diepgang, gevoelens en een vleugje erotiek.. absoluut lezen!
Who the fuck is Alix.. ja zeg dat wel, ‘Who the fuck is Alix’??
op het spel?
Zoveel vragen.. maar de allergrootste vraag is, who the fuck is Alix?