Advertentie

Iskari: De laatste Namsara is het spannende verhaal van Asha, de dochter van de Drakenkoningin en een onverschrokken jaagster. Als kind kwam ze noodlottig in aanraking met Kozu, de Eerste draak, en sindsdien jaagt ze op hem en andere draken.
Alles komt in een versnelling als ze van haar vader een uitweg krijgt om niet te hoeven trouwen met Jarek, zijn vreselijke commandant: als ze hem de kop van Kozu brengt, is de trouwerij van de baan. Maar verraad ligt op de loer en zijn haar herinneringen met de draak wel juist?

Wat is dit een geweldig goed boek. Spanning, magie en mythische verhalen (alleen al die verhalen zijn schitterend) lopen naadloos door elkaar. De schrijfstijl is heerlijk, het verhaal leest als een trein.
Asha is een heel mooi personage: krachtig, niet bang, gefascineerd door de oude verhalen, maar ook vol emotie. De andere karakters, zoals Jarek, nichtje Safire, komen ook goed over.

Tegen het eind van het verhaal komt alles samen, maar er blijft genoeg over om te verlangen naar het vervolg en, half september 2019, naar het laatste deel. Dit eerste deel smaakt naar meer.

Ik vond het een prachtig, meeslepend geschreven verhaal en kan het absoluut aanbevelen!

Reacties op: Wat een geweldig mooi boek!

273
De laatste Namsara - Kristen Ciccarelli
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken