Wat een superleuk boek!

Hilma Werff 02 mei 2025
Story of My Life van Lucy Score is het eerste deel in de Story Lake serie en een heel erg goed begin van een superleuke en romantische serie.

Rom-com auteur Hazel Hart heeft een writer’s block en krijgt geen letter op papier na een verbroken relatie. Als ze een artikel leest over een verbouwing van een huis in een klein dorp met bijbehorende foto van knappe aannemers en ook nog eens ziet, dat het huis geveild gaat worden, neemt ze een beslissing met verstrekkende gevolgen.

Wat is dit een superleuk boek! Vanaf het begin werd ik het verhaal ingezogen. Je leeft helemaal mee met Hazel, die supergrappig kan zijn door haar commentaar, op zichzelf, maar ook op de buitenwereld. Aangezien Lucy Score een beroemd auteur is, kan zij zich als geen ander inleven in haar nieuwste personage Hazel, die namelijk inspiratie nodig heeft en denkt, dat ze die kan vinden in haar nieuwe dorp en ook in aannemer Cam Bishop. Die heeft vanaf het begin een hekel aan city girl Hazel, maar lijkt haar ook wel aantrekkelijk te vinden. Als Hazel hem ook nog eens vraagt voor een date voor inspiratie voor haar nieuwe boek, zijn de hekken van de dam.

Dit boek heeft een heerlijke vlotte en vloeiende schrijfstijl en zowel Cam als Hazel zijn geweldige leuke personages. Hun chemie en interacties spatten van de pagina’s. Natuurlijk komt de ex ook nog opdraven en heeft een ongelukkige val van Cam’s zus een grote invloed op zijn relatie met Hazel.

Story of My life heeft mij compleet verrast. Ik had niet gedacht, dat het zo’n leuk boek zou zijn. Ik kan dan ook niet wachten op deel 2, waarin Hazel’s agent Zoey en een van Cam’s broers de hoofdrol zullen spelen. Dat belooft vast weer vuurwerk.

Meer recensies van Hilma Werff