Hij moest zien uit te vinden wat.
Een zeer eenvoudige kaft die past bij het verhaal.
Een titel die zeer goed past bij het verhaal.
Voor mij is het ook iets meer dan een zeer goede politieroman.
Het gaat ook over het gewone leven van onze politieagent, Jonah Colley.
De verdwijning van zijn zoontje, Theo, verwoest zijn huiselijk leven.
Een oproep van zijn vriend van 10 jaar geleden, Gavin, zal zijn leven bij de politie volledig domineren en hem zelfs verdacht maken tot een dader van een moord.
Zeer mooi beschreven:
In een paar minuten was het hele raamwerk ontwricht aan de hand waarvan hij zijn leven na Theo's verdwijning weer had opgebouwd.
- De herdenkingsdienst herinnerde hem eraan dat hij niet de enige was die op zoek was naar antwoorden.
We hebben twee grote lijnen:
het eden en het verleden, 10 jaar eerder. Deze wisselen elkaar af in het begin van het boek om naar het einde het nu belangrijk is.
Ook gaat het over vriendschap dat verbroken is maar toch na tien jaar toch weer belangrijk is. Spijtig dat zijn vriend deze vriendschap misbruikt om zijn leven te reden.
Het mooi weergeven van al deze elementen brengen dit verhaal op een hoger niveau.
Daarom zou ik zelfs zes sterren willen geven voor dit zeer goede, spannende politieroman. Het is meer dan een gewone politieroman.
Zeer zeker een aanrader.
Een titel die zeer goed past bij het verhaal.
Voor mij is het ook iets meer dan een zeer goede politieroman.
Het gaat ook over het gewone leven van onze politieagent, Jonah Colley.
De verdwijning van zijn zoontje, Theo, verwoest zijn huiselijk leven.
Zeer mooi beschreven:
We hebben twee grote lijnen: