Verslavend begin van passionele serie
“Dirty Secrets’ is het eerste deel van de "Broken Billionaires" serie waarin Danielle Carson ons kennis laat maken met Nina en Roman. Nina werkt in een exclusieve club en droomt van een carrière als modeontwerper. Roman is advocaat, een mysterieuze man met een onduidelijk verleden. Wanneer hij Nina ontmoet in de club vraagt hij haar om zich voor te doen als zijn verloofde. Nina kan dit niet weigeren want hij wil haar zoveel betalen dat ze haar dromen eindelijk waar zal kunnen maken.
Danielle Carson heeft een intense schrijfstijl. Ze heeft rondom deze twee bijzondere personages een krachtig verhaal neergezet. Door de rugzakjes gevuld met het verleden die ze met zich meedragen zijn Nina en Roman twee boeiende personages over wie veel te ontdekken valt. Het verleden van Nina heeft haar gehard. Ze is onafhankelijk, zelfstandig en stoer maar ook gevoelig en hunkerend naar erkenning en liefde. Roman is verbitterd, boos en heeft maar een doel voor ogen. Hij heeft een nepverloofde nodig om antwoorden te vinden op de vragen uit zijn verleden.
De overeenkomst begint zakelijk en Nina schittert in haar rol als nepverloofde maar al gauw groeien er gevoelens tussen het nepkoppel. Ze hebben een klik en de chemie knettert van de pagina’s af. Terwijl de twee dichter naar elkaar toe groeien lijken de antwoorden waar Roman naar zocht onverwachte gevolgen te hebben.
Dit verhaal leest als een emotionele rollercoaster binnen een interessante setting, vol leuke personages en onverwachte momenten. Danielle Carson laat twee prachtige personages schitteren tussen een verleden vol leugens, onverwachte antwoorden en een passionele liefde. Ik kan niet wachten op het volgende verhaal in deze serie…