Spanning vanaf pagina één maar die zolder…?

Imani 01 augustus 2025
Ik lees normaal gezien bijna alleen maar feelgoodverhalen, maar voor de boeken van Freida McFadden maak ik altijd een uitzondering. Zodra er een nieuw boek van haar uitkomt, moet ik het gewoon lezen. Ze stelt nooit teleur, en De vrouw op zolder is daar opnieuw het bewijs van. Sterker nog dit is wat mij betreft één van haar beste boeken tot nu toe.

Vanaf de allereerste pagina zat ik helemaal in het verhaal. De spanning is onmiddellijk voelbaar en je blijft maar doorlezen, omdat je zó graag wilt weten hoe het allemaal zal aflopen. Het verhaal is meeslepend, mysterieus en zit vol verrassingen echt zo’n boek dat je in één ruk uitleest.

Het enige minpuntje vond ik de titel. De vrouw op zolder doet vermoeden dat er daadwerkelijk iemand op zolder zit, en dat blijkt niet zo te zijn. Dat gaf me even het gevoel dat ik op het verkeerde spoor zat, maar gelukkig deed dat niets af aan de rest van het verhaal.

Kortom: spannend, vlot geschreven en heerlijk verslavend. Een aanrader ook voor wie, net als ik, eigenlijk zelden thrillers leest!

Meer recensies van Imani