Fijne cowboy romance met goede chemie
Ik zit echt helemaal in mijn cowboy romance era en mijn spotify staat vol met country muziek. Dus Crossroads van Devney Perry klink ook als muziek in m'n oren! Indy gaat sinds haar 8e ieder jaar op vakantie naar Montana, naar de ranch van West en zijn familie. Hij was haar beste vriend én de jongen die haar hart stal. Steelt deze second chance romance ook mijn hart?
Jaren later is Indy terug. Niet als gast, maar als de nieuwe eigenaar van de ranch. West moet niets van haar hebben, maar ook hij weet dat Indy misschien wel de enige is die de ranch kan redden… toch een soort forced proximity als ze móeten samenwerken.
Het verhaal wisselt tussen hoofdstukken in het verleden, de zomers waarin Indy naar Montana kwam, en het heden. Zo lees je hoe de jonge Indy ieder jaar wat meer voor hem valt. Het is heerlijk om weg te zwijmelen met deze eerste liefde, en hoe ze iedere zomer weer hoopt om hem te zien.
In het heden wisselt het perspectief tussen Indy en West. Je leert waarom ze is teruggekomen, maar ook vooral hoe ze worstelt met de gevoelens die ze had voor West. Deze worsteling wordt snel overboord gezet, en de chemie van de karakters knalt van de pagina. Er is precies de goede hoeveelheid spice aanwezig zonder dat het te veel wordt.
Uiteindelijk lees je ook over het wáárom Indy terug is gekomen naar de ranch. Dit is meer een subverhaal en zorgt voor een klein beetje body, maar wees eerlijk: ik las dit verhaal gewoon lekker om te zwijmelen.
Crossroads is gewoon een hele fijne cowboy romance waar ik bij kon wegzwijmelen. Het boek heeft goede chemie en is heel visueel geschreven, dus ik wil nu ook naar Montana om de prachtige uitzichten te ontdekken. Door het hoge tempo las ik het boek in één middag uit, en ik ben zeker benieuwd naar het tweede deel Sunlight!
Deze recensie verscheen eerst op https://www.readalicious.nl/recensies/crossroads-haven-river-ranch-1-devney-perry/