Speel met me

Jaimy Smeets 22 februari 2026 Auteur

Als Nora hoort dat haar moeder weer gaat trouwen, is ze verre van happy. Niet alleen zal het inmiddels de vijfde keer worden, haar keuze in mannen was niet altijd de beste.
Het heeft ervoor gezorgd dat ze zelf ver van hen uit de buurt blijft.
Als Nora gevraagd wordt om op te treden op de bruiloft, kan ze zich niet ergers bedenken.
Behalve misschien een stugge, stoere, sexy stiefbroer waarmee ze dit samen moet gaan doen.

Uiteraard gaat het verhaal direct de kant op die je verwacht en dat is helemaal niet erg. De weg ernaartoe is namelijk een heel fijne. Het legt wat diepere lagen bloot, vooral omtrent Nora maar ook Jesse blijkt diepere gronden te hebben.
De spicy scenes zijn ook een heel fijn element in het verhaal en komen telkens precies op het goede moment.

Aletta Smit weet het allemaal fijn over te brengen en de lezer op de juiste momenten aan het verhaal gekluisterd te houden.
Toch zijn er ook enkele momenten waarbij de overgang niet zo soepel verloopt en het verspringen van de tijd me wat verward.
Gelukkig is het over het algemeen genomen een fijn verhaal, dat zijn naam waardig is.
Speel met me is als spicy tussendoortje een fijne toevoeging aan het Verhalenfabriek-oeuvre

Meer recensies van Jaimy Smeets