Leuk om opnieuw naar Taverne De Drakenvleugel te gaan!

Janake125 01 november 2025
Verhalen uit de Drakenvleugel is voor iedereen die van korte verhalen vol avontuur, fantasie en een vleugje magie houdt. Het was me een genoegen om opnieuw in Taverne De Drakenvleugel te vertoeven, dit keer als blogtour-lezer!

Ik heb dit boek echt verslonden! De verschillende verhalen nemen je steeds mee in hun eigen deeltje van de Drakenvleugel-wereld waardoor ik er door vloog! Door de vlotte 'tussenstukjes' in en rond de Taverne, las het echt als een sneltrein. Tijdens mijn werk overdag, keek ik al uit naar het moment dat ik 's avonds in m'n bed kon kruipen om verder te lezen...

Het is heel fijn hoe het genre/de sfeer in deze editie zo mooi afwisselt van verhaal tot verhaal. Het ene moment zit je vol spanning te wachten in een koude grot samen met Nona, en het andere moment bevind je je op een gezellige bakwedstrijd met Aurora! Elke auteur heeft zijn unieke schrijfstijl en sterkte, wat het heel verfrissend maakt om te lezen.

Wat wel hetzelfde is voor elke schrijver? De passie voor Dungeons and Dragons die duidelijk doorschemert in elk verhaal.

Mijn favoriete verhalen:
- Dromenvanger van Jens
- Krommel en het Mensensprookje van Sylvie
- Brood en Spreuken van Eva

Meer recensies van Janake125

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Verpletterende liefdesroman met spannende plotwendingen, tegen de achtergrond van ruige, bedreigde natuur. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.