Dit boek is absoluut een aanrader om jezelf even helemaal in te verliezen
Het hoofdpersonage in 'Omkijken naar morgen' is Femke Martens. Zij is jong, een mooie vrouw en heeft een leuke baan in het buitenland, iets waar velen van dromen.. Als lezer denk je dan snel, dat zo iemand het mooi voor elkaar heeft. Maar het is uiterlijke schijn en hoe verder je, als lezer, in het boek komt hoe duidelijker dat wordt. Wendy neemt je mee met haar schrijftalent in de wereld van Femke en zonder spoilers weg te geven, het is allemaal echt niet zo vrolijk in het leven van Femke geweest. Ze heeft hele nare dingen meegemaakt, met als gevolg dat er zelfs een Burn-out nodig was, om het tij te kunnen laten keren..En ze gelukkig steun kan ervaren van familie en goede vrienden, die in de vorige 2 delen de hoofdrol hadden. En natuurlijk een nieuwe liefde voor Femke met veel begrip voor haar situatie, een echte reddende engel met een heel lief dochtertje.
Het is een zeer goed geschreven boek, wat je weet te boeien van de eerste tot de laatste blz. En als die laatste pagina dan is omgeslagen, baal je dat het alweer voorbij is. Dit had ik eerlijk gezegd ook bij voorgaande delen van deze trilogie. Stiekem hoop ik dan ook dat er misschien toch nog een vierde deel komt, ooit! Ik heb dit boek met ontzettend veel plezier gelezen, vervolgens er heerlijk over kunnen kletsen in de gezellige Hebban leesclub. Iets wat voor mij een totaal nieuwe en eerste ervaring was. Dit boek is absoluut een aanrader om jezelf even helemaal in te verliezen en ik kan niet wachten op wat Wendy nog meer voor pareltjes in de toekomst gaat publiceren!
Sinds ik dit boek heb gelezen heb ik 3 boeken gelezen van andere schrijfsters en daardoor is mij wel heel duidelijk geworden dat Wendy een geboren schrijfster is met geweldig groot talent. Ik miste de schrijfstijl van Wendy daarin en die boeken konden mij echt niet "meenemen in het verhaal".
Het Feel Good genre is mijn favoriete soort boeken en daar valt 'Omkijken naar Morgen' zeker ook onder, maar ik vind het wel heel belangrijk om te benadrukken dat dit boek veel meer diepgang heeft als het doorsnee Feel Good boek. Dat is wat dit boek er absoluut uit laat springen. Dus conclusie is: 5 sterren voor Omkijken naar Morgen.