Advertentie

Beproevingen – Janine Keijser

Lara wordt door een oude bekende gevraagd om in Londen een verdwenen activiste te helpen opsporen. Sebastian wil haar juridische achtergrond en haar gevatte kijk op zaken inzetten om niet alleen de verblijfplaats te achterhalen van de jonge vrouw, maar ook meer te weten te komen over de duistere praktijken die hij en zijn activistenvrienden op het spoor zijn. Lara gaat op onderzoek uit en raakt steeds dieper in de problemen. Ondertussen komt ze in contact met een interessante man, Colin, die bij de recherche werkt. Al snel blijkt dat hij heel wat te verbergen heeft. Er ontspint zich een adembenemende reeks avonturen, waarin Lara probeert de waarheid boven tafel te krijgen. Zal zij erin slagen datgeen wat verborgen ligt in de duisternis aan het licht te brengen? En hoever is zij bereid hiervoor te gaan?

“Ik was weer in een zee van pijn beland. Ik spartelde met mijn benen en trok aan de riemen waarmee mijn armen vastlagen. Ik piepte door mijn neus en knarste met mijn tanden. Mijn ogen rolden. Ik dacht dat mijn hart het zou begeven, mijn longen zouden barsten en mijn hoofd zou ontploffen. Het duurde dit keer langer dan de vorige ronde voor ik bijkwam.”

Het boek leest prettig door de vlotte schrijfstijl. Het tempo ligt meteen hoog, misschien zelfs te hoog gezien de vele personages die voorbij komen.
In een super goed opgebouwde spanning gaat het dan naar de ontknoping en lees je het boek in één ruk uit!

Uitgever: elikser.nl

Reacties op: Spannende ecothriller!

24
Beproevingen - Janine Keijser
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners