Je op Texel wanen
Wat leuk om een Feelgood te mogen lezen en dat het zich ook nog afspeelt op mijn geliefde Waddeneiland Texel!
Dit boek is geschreven door Susan Muskee, voor mij is Susan een nog onbekende schrijfster.
Het is een héérlijke Feelgoodroman en het leest lekker vlot. Het verhaal is vanuit de personage geschreven. De schrijfster neemt je echt mee in het verhaal en het liefst wil je niet stoppen met lezen. Doordat ik regelmatig op Texel kom, was het ook herkenbaar en leek het net of je ook echt op Texel waande.
Het verhaal speelt zich af op het mooie Texel en waarin Lisa de hoofdrol speelt.
Lisa heeft het gevoel dat ze wat rond dobbert en ze wil nadat ze in 4 dagen een rondje om Texel heeft gewandeld, haar knopen doorhakken die betrekking hebben met haar baan, haar toekomstplannen en Jesse, haar ex vriend.
Ten tijde van haar wandelavontuur komt ze bij de eerste tussenstop niemand minder dan haar ex Jesse tegen.
Jesse, is naar Texel gegaan om ook datzelfde rondje te wandelen, omdat als ze nog bij elkaar waren het een jubileum zou zijn.
Lisa en Jesse werkten eerder samen in het bedrijf van Lisa. Waar na een tijdje Jesse bij de concurrentie ging werken.
Ten tijde van het rondje om Texel, doet Jesse een voorstel aan Lisa………..
Wat dat is, mogen jullie helemaal zelf lezen.
Ik wil @worldofromancenl en @harpercollins_holland bedanken voor het recensie exemplaar.
Ten tijde van het rondje om Texel, doet Jesse een voorstel aan Lisa………..
Wat dat is, mogen jullie helemaal zelf lezen.