Variation
Voor mij is dit het allereerste boek wat ik van Rebecca Yarros heb gelezen en ik moet zeggen het heeft me zeker niet teleurgesteld.
Variation' s een aangrijpende contemporary romance van bestsellerauteur Rebecca Yarros. Ballerina Allie leeft onder de constante druk van haar moeder, maar dan zet een blessure alles op het spel. Als ze terugkeert naar het vakantiehuis van haar familie om te herstellen, komt ze Hudson weer tegen, haar jeugdliefde. Reddingszwemmer Hudson weet dat aarzelen het verschil betekent tussen leven en dood. De draad die Hudson en Allie met elkaar verbond is dan wel losgeraakt, maar de waarheid zou hen weer bij elkaar kunnen brengen of voor altijd uit elkaar kunnen drijven.
Voor iemand die van ballet houdt is dit absoluut een aanrader, het boek gaat namelijk ontzettend veel over ballet. Ik vond het een heerlijke roman met allemaal tropes waar ik van hou; second-chance romance, fake dating en een hele hoop familie drama en verlies. Hudson is absoluut mijn favoriete karakter in dit boek. Het is een meeslepen en onroerend verhaal en nadat ik er eenmaal in zat kon ik niet stoppen met lezen.
Ik moest er in het begin echt even inkomen, maar door het einde is het voor mij uiteindelijk 3.5 sterren geworden.
Bedankt uitgeverij Zomer & Keuning voor dit recensie e-book exemplaar!
Bedankt uitgeverij Zomer & Keuning voor dit recensie e-book exemplaar!