Wat een heerlijke einde van de serie
Dit deel is het derde en laatste deel in de serie De Cappuccino Club. Nadat in de eerdere twee delen Pippa en Hanne werden gevolgd (scroll op mijn pagina voor die recensies), in dit deel volgen we Bo.
In het deel van Hanne kreeg je al mee dat Bo een bloemenwinkel startte en in dit deel wordt daar op voortgeborduurd. Alleen de winkel blijkt niet zo goed te lopen en ze neemt een grote opdracht aan om de styling te doen van een society bruiloft. Helaas moet ze daarvoor samen werken met de ceremoniemeester.
O en wat heb ik gelachen om de interactie tussen Bo en ceremoniemeester Max. Je merkt bij beide gewoon het ongemak in het begin. Ze willen eigenlijk beiden niet samenwerken. Dat het uiteindelijk wel goed komt, kun je natuurlijk verwachten bij dit tussendoortje. Maar de weg er naar toe is zo leuk!
Naast dat ik Max en Bo als personages kon waarderen, heb ik gesmuld om de rare verzoeken van de bruid. Heerlijk extravagant!