Voor de laatste keer naar Rock & Rolde
Wat was dit een fijn deel om mee af te sluiten. Eigenlijk is op al mijn vragen die ik uit de andere twee delen had overgehouden, in dit deel beantwoord. Het mooie vond ik dat je als lezer eindelijk ook duidelijkheid krijgt over Floris.
Ik ga niet spoileren, dus daarom kan ik over dat deel niet al te veel zeggen, maar Annette heeft een mooi rond verhaal er van gemaakt!
Buiten het verhaal van Floris volg je vooral Maas en Ivy. En Floris sijpelt door in hun verhaal, omdat Ivy een kind heeft met hem.
De ‘romantische’ spanning tussen Ivy en Maas was zo fijn om over te lezen. Je wilt gewoon dat ze samen komen!
Annette, wat en heerlijke serie heb je hiermee geschreven. De mannen van Rolde heb ik in mijn hart gesloten en helaas is hun verhaal ten einde. Ik heb er super van genoten!