Een echte dark romance!
Het verhaal:
Als Josephine op het verkeerde moment op de verkeerde plaats is en daardoor informatie opvangt die niet voor haar is bestemd, is het leven zoals zij het kent niet meer van haar.
Innokentiy is getraind om opdrachten uit te voeren, en alles uit de weg te ruimen. Hij brengt dit altijd tot een goed einde.
Als hij Josephine ontmoet is het maar de vraag of het hem deze keer ook lukt.
Het verhaal begint gelijk met een duidelijke start. Het schetst een beeld van het leven van Josephine zoals zij het leeft, met gelijk de actie waardoor dit voor altijd zal veranderen.
Absolute een "dark romance". Spanning, geweld, mishandeling, vernedering. Alle ingrediƫnten om dit verhaal donker en duister te maken zijn aanwezig.
Toch voel je ook de aantrekkingskracht en hoop je ondanks alles ook op een opbloeiende romantiek. Gaan de weg wordt het duidelijk dat ze tegen beter weten in gevoelens krijgen voor elkaar. Dan wil je graag weten hoe dit verder gaat voor beiden. En of er echt ruimte is voor liefde tussen Inno en Josephine.
Het verhaal leest makkelijk weg, doordat het vanuit beide personages geschreven is krijg je een totaal beeld van het verhaal, dit vind ik altijd erg prettig.
Het maakt mij ook erg nieuwsgierig, met name naar Innokentiy, waarom hij doet wat hij doet, daar krijgen we in dit verhaal een klein beetje inzicht in maar ik hoop in de andere delen meer antwoorden te krijgen.
Als je van dark romance houdt is dit wat mij betreft een absolute must read!
@JuliaJames; ik ben zeer benieuwd naar meer.
Als hij Josephine ontmoet is het maar de vraag of het hem deze keer ook lukt.
Als je van dark romance houdt is dit wat mij betreft een absolute must read!
@JuliaJames; ik ben zeer benieuwd naar meer.