Een origineel verhaal!
Fox - DJ Krimmer
Hels Ink - 1
Synopsis:
Na het overlijden van haar vader erft Janie zijn geliefde tattooshop.
Zij moet bepalen wat hiermee staat te gebeuren. Verkopen zou de makkelijkste optie zijn. Nadat ze gehoord heeft dat de tattoo artiesten zweren dat zij het toch zou verpesten, wil zij een ieder het tegendeel bewijzen.
Er is alleen een probleem: de arrogante, zelfingenomen, onbeschofte Fox.
Hell's Ink zou van Fox zijn, maar na het overlijden van zijn goede vriend hoort hij dat er anders is besloten. Het lot van Hell's Ink ligt in handen van Janie. Een heel slecht idee, hier kan niets goeds uit voort komen. Toch?
Wat vind ik ervan:
Het boek leest vlot weg, heeft een goede dynamiek tussen Janie en Fox, hun relatie kent een echt "haat en liefde verhouding" en dit voel je eigenlijk gelijk vanaf de start.
Het verhaal is heel erg van deze tijd, de rol van social media heeft een grote plek in dit boek en dit is wat mij betreft erg mooi uitgeschreven en erg origineel.
Daarnaast heeft Krimmer de karakters echt diepgang gegeven en schuwt hier ook de serieuze thema's niet. Dit maakt dat dit boek meer is dan alleen maar een 'steamy romance', ook al zijn ook die momenten aanwezig.
Mijn interesse in de andere mannen van de Tattooshop is dan ook zeker gewekt.
@sisterspressnl bedankt voor het exemplaar.
Hels Ink - 1
Synopsis:
Na het overlijden van haar vader erft Janie zijn geliefde tattooshop.
Er is alleen een probleem: de arrogante, zelfingenomen, onbeschofte Fox.
Wat vind ik ervan:
Mijn interesse in de andere mannen van de Tattooshop is dan ook zeker gewekt.
@sisterspressnl bedankt voor het exemplaar.