Wauw!

Joyce 24 januari 2023
Layne is opgegroeid bij de motorclub Folsom Renegades.
Vele mooie herinneringen, en een grote liefde heeft ze hier opgedaan: Kyler.
Maar Kyler is de vicepresident van de motorclub en een leven vol met risico's ziet Layne niet zitten. Zij kiest ervoor om Kyler (met een gebroken hart) achter te laten en een rustig en perfect leven te leiden met Connor.
Echter blijkt haar rustige leven niet zo perfect. Als haar man Connor vermoord word, moet Layne noodgedwongen terug naar haar geboorte dorp.
Als zij hier ook niet veilig blijkt te zijn is er maar een man die haar kan beschermen: Kyler. Al sneller dan verwacht komen ze elkaar dan ook weer tegen. Kyler doet er alles aan om Layne en Rebel veilig te houden, zelfs tegen de orders van zijn vader in. Maar is dit voldoende?

Wat vind ik ervan:
Wauw! Wauw! Wauw!
Marielle, ik vind het echt fantastisch goed geschreven.
Vanaf de eerste pagina's zat ik helemaal in het verhaal. De wereld van de motorclub heb je (zo denk ik dan) tot in detail omschreven. Een wereld waarin het draait om: oog om oog, tand om tand. Kameraadschap,broederschap, deals sluiten en vereffenen, trouw, loyaliteit, vriendschap en liefde.
Al deze thema's zorgen er voor dat je gewoon niet wil stoppen met lezen, je wordt echt meegezogen in het verhaal.
Het is met recht ook "dark" te noemen. Niet voor de gevoelige lezer, daar er echt een aantal heftige dingen gebeuren, volledig passend bij het verhaal.
De hoofdstukken zijn afwisselend vanuit beide hoofdpersonen geschreven, dit vind ik altijd een pluspunt. Zo leer je beide hoofdpersonen kennen en dat geeft een goed inzicht in de personages.

Ik kan niet wachten op deel 2! En ben echt heel erg benieuwd naar hoe het verhaal van de Folsom Renegades MC verdergaat.

Meer recensies van Joyce