Hot, steamy en een beetje dark

Joyce Joyce
28 mrt 2022

Samenvatting:

Belle het "keurige" meisje haar leven ligt in puin. De man met wie zij zou gaan trouwen heeft haar bedrogen. De bruiloft is afgezegd en ze is op zoek naar een baan. Belle haar vertrouwen heeft een deukje opgelopen. Gelukkig heeft ze tante Jane. Zij kent Belle goed en geeft Belle zo nu en dan net het duwtje in de rug die Belle nodig heeft om echt te kunnen leven.

Smith Price, de razend knappe, sexy, maar ook duistere advocaat zoekt een persoonlijk assistent. Is dit de baan die Belle zoekt?

Eigen mening:

Ik had wel even wat aanloop tijd nodig  om in het verhaal te komen. Eenmaal er in, wilde ik door.
De aantrekkingskracht en spanning tussen Belle en Smith is enorm. Die is voelbaar  vanaf de eerste ontmoeting.
Met name Smith maakte mij nieuwsgierig. Een badguy met de goede looks. Wie is hij? Wat wil hij? Wat maakt hem zo duister?
Gelukkig werden mijn vragen beantwoord tijdens het lezen.
Ik vond de interactie tussen Belle en tante Jane erg leuk! Het is een lekker boek om tussendoor te lezen. Hot, steamy en een beetje dark.
Leuk vind ik ook de verwijzingen naar muziek van de Rolling Stones.
Tijdens het lezen kwam ik erachter dat dit boek een 4e deel in een serie is. Ik heb de andere delen niet gelezen. Dit is dus niet perse een must, je kan dit deel afzonderlijk lezen. Er komen wel wat personages uit de andere boeken terug in dit boek. Ik ben overigens na het lezen van dit deel benieuwd naar de andere delen, deze komen dus op mijn tbr lijstje.

Meer recensies van Joyce