Heerlijk verhaal!
Holland woont in New York, werkt in het theater samen met haar oom. Ze heeft een master creatief schrijven gedaan maar op het moment een enorm wrightersblock. Ze neemt deel aan het leven, maar leeft haar leven niet echt.
Ze reist met de metro blokken om, om die ene muzikant te horen en zien spelen.
Calvin is muzikant en speelt in allerlei bandjes, maar ook in metro stations. Muziek zit in zijn bloed. En hij heeft eigenlijk maar een droom. Echter is er ook een probleem om zijn droom waar te kunnen maken.
Een huwelijk kan van zijn droom werkelijkheid maken.
Eigen mening:
Ik moest echt even inkomen, maar op het moment dat ik gepakt werd door het verhaal zat ik er echt heerlijk in!
Holland: een dromer maar zoekend. Niet wetende wat ze eigenlijk wil. Maar ook heel onzeker of ze wel ergens in past of bij hoort. Lief voor een ander en wil voor de ander alles doen. Haar oom Robert en vriend Jeff zijn praktisch haar ouders en willen voor haar zorgen. Maar zij wil graag iets terug doen.
Ik heb genoten van haar eigen groei. Ze twijfelde zo aan haar zelf en aan haar kunnen. Mooi hoe ze wist te dealen met haar twijfels en voor haar zelf kon kiezen. En vanaf het moment dat ze dit deed bracht het haar ook nieuwe positieve dingen.
Calvin: een gepassioneerde muzikant met een grote wens. Hij grijpt het aanbod van Holland dan ook graag aan. Al snel kreeg ik wel het gevoel dat het voor hem niet alleen maar een spelletje was en dat hij echte gevoelens kreeg. Ik vond hem liefdevol en grappig.
Beide hebben dingen niet heel handig aan gepakt. Maar goed, het begin van hun relatie begon natuurlijk ook anders dan normaal.
De personages van Jeff en Robert vond ik fijn. Warm, liefdevol en vol genegenheid naar Holland toe.
Een verhaal over theatermuziek, onverwachtse liefde en persoonlijke groei.