Leuk vervolg

Joyce 18 juni 2025
Dit verhaal gaat eigenlijk verder waar deel 1 geëindigd is. Ik wist niet precies wat ik van dit tweede deel kon verwachten, want deel 1 was niet helemaal geëindigd hoe ik had verwacht. Was er dan nog wel iets voor het tweede deel?

En ja! Dat was er. Eigenlijk gebeurt er in deel 2 wat ik in deel 1 had verwacht, maar ik vind het mooi dat de auteurs er voor hebben gekozen om dit uit te smeren over twee delen. Er zit namelijk een bepaalde twist in, die je niet in 1 deel had kunnen bewerkstelligen.

Ook in dit deel staan Aydan en Lise weer centraal en ik vind het erg mooi gedaan op welke manier ze weer bij elkaar komen voor een hotel-ervaring. Het spelletjes onderdeel in dit deel van de serie voelde ik iets minder dan in deel 1, maar ik vond het vijvergedeelte wel erg mooi en lief om te lezen.

Erg leuk vervolg en ik heb al gelezen dat er nog een derde deel komt. De flaptekst hiervoor (die achterin deel 2 staat) zorgt er al voor dat deel 3 nu al op mijn wensenlijstje staat!

Meer recensies van Joyce