Prima fantasy trilogie
Ik las voor deze 3 al "Het spel der zonden " en die vond ik echt heel erg goed.
Daarom toch ook deze 3 gaan lezen. Omdat ik dacht dat meer weten van de wereld van de 7 cirkels nog wat toe zou voegen (maar nee achteraf was dat niet zo nodig prima op zich zelf te leden.
Maar goed deze serie dan.
Deel 1 mooie opbouw en kennismaking met de personages en toch ook wel vraagtekens en leuke spannende plottwist.
Deel 2, lastig door te komen, veel dialoog en om heen gedraai en geheimzinnig goede wat niet nodig is, maar de personages maken wel hele mooie groei door en tegen het einde wil je toch door om te weten hoe verder
En deel 3, weer vlot en spannend, twists en tot een prima einde.
Kortom gewoon een fijne fantasy serie die van alles wat heeft.
En, de schrijfster wordt dus naarmate ze meer schrijft beter... want zoals al gezegd. De standalone het spel der zonden vond ik echt 5 sterren waard , deze serie krijgt maar een krappe 3 sterren.
Benieuwd of het spel der geheimen waar weer een andere prins centraal staat me weer net zo lang meenemen als spel der zonden.
Maar goed deze serie dan.
En deel 3, weer vlot en spannend, twists en tot een prima einde.
Kortom gewoon een fijne fantasy serie die van alles wat heeft.