4 sterren
De Dirty Air Serie van Lauren Asher is heel fijn om even lekker tussendoor te lezen.
Een enemies to lopers-grumpy/sunshine gesitueerd in de wereld van de F1
Ik las eerder al deel 1 en 2, het is een serie maar alle boeken zijn los te lezen. Echter is het qua bij personages wel heel handig als je de eerdere delen ook hebt gelezen.
Waar ik dacht even een luchtig smut enemies to lovers roman te lezen, kwamen er toch tranen in het laatste deel van het boek.
Jax en Elena strugglen beide met heftige situaties (ik kan niet herinneren dat dit in deel 1 en 2 ook was dat het me emotioneel echt wat deed).
De titel Wrecked past dus ook wel degelijk .
Lauren Asher heeft een vlotte schrijfstijl, ik vind het persoonlijk ook tof om afwisselend vanuit perspectieven van Jax en Elena te lezen (ook in voorgaande boeken is dit zo)
4 sterren, ik genoot van het aantrekken en afstoten tussen de hoofdpersonen, het neerzetten van de F1 wereld op een luchtige manier, en de twist naar 2 toch wel heftige gebeurtenissen in de levens van de hoofdpersonen.
Een enemies to lopers-grumpy/sunshine gesitueerd in de wereld van de F1
De titel Wrecked past dus ook wel degelijk .