Knap geschreven

JoyceJC 09 november 2025
Na eerder al Hex te hebben gelezen waarvan ik de schrijfstijl en toch ook de spanning zeker kon waarderen, was het voor mij geen topper van een boek.

Maar met de achterflap van November (en het lezen dan ook in de maand november ;) ) was ik toch weer nieuwsgierig en het concept sprak me aan dus Olde Heuvelt kreeg toch weer een kans.

En ja wat kan deze man goed, sterk en mooi schrijven. Hij kan heel goed een unheimisch gevoel weergeven en overbrengen in zijn schrijven.
Het lezen vanuit verschillende personages vind ik ook altijd interessant.

Maar, ik ben er achter, dit is gewoon niet helemaal mijn genre. Want ondanks een sterk verhaal, worstel ik me er toch een beetje doorheen met vooral wel veel nieuwsgierigheid naar de gebeurtenissen, de redenen waarom dingen gebeuren in dit boek.
Dat is werkelijk goed gedaan.

Het einde tja toch niet geheel wat ik dacht dus ook daar verassend.

Meer recensies van JoyceJC

Claire’s nieuwe leven wankelt wanneer haar verleden zich opnieuw aandient, en de zoektocht naar haar verdwenen zusje onthult een waarheid die gevaarlijker is dan elke leugen. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.