Historie mooi weergegeven
De achterflap verteld waar het boek over gaat, daar hoef ik niet veel aan toe te voegen.
Ik heb genoten van de historische feiten die omschreven zijn, maar ook de fictieve kant van het verhaal was mooi om te volgen.
Echter, het boek had ook , wat mij betreft, 200 bladzijde korter kunnen zijn om te vertellen wat verteld wordt.
Ik werd niet echt helemaal in het verhaal mee gepakt. Veel herhaling, het betreft ook een best groot tijdsbestek waarin dingen gebeuren, en waarbij daar dan dus ook weer een herhaling voorkomt van de activiteiten van toen.
Wel een interessant open einde, wat zeker nieuwsgierig maakt naar het volgende deel.