Heel vermakelijk

JoyceJC 15 februari 2026
Wat een onverwacht leuk verhaal is Medium Gelukkig.
Ik nam deze mee uit de bieb , een keer iets anders. De cover trok me wel en natuurlijk ook wel de verhaallijn op de achterflap.

Gretchen gaat als "oprichtster " door het leven, doet readings maar is niet echt paranormaal begaafd. Tot ze via 1 van haar cliƫnten een opdracht krijgt om een spook te verjagen op een boerderij.
Het biedt haar een flinke financiƫle meevaller dus ze gaat maar daar blijkt dus dat ze spook Everett echt kan zien en spreken. De dialoog tussen Gretchen en Everett heeft me meermaals hardop doen lachen.

Ik vond het een erg cozy, feelgood verhaal, grumpy meets sunshine met ook zeker interessante twistst en emoties. Charlie is wel een wat lastiger te doorgronden persoon. Waar hij eigenlijk een goedzak is , stoorde ik me soms aan het afstandelijke en norse wat soms naar voren komt.
Maar goed eind goed is al goed en uiteindelijk opent hij zich wel en zie je een andere kant en leer je de redenen van dat norse kennen.
Kortom een heel fijn boek om te lezen.

Meer recensies van JoyceJC

Hoe ver ga jij voor het huis van je dromen? Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.