Goed VS kwaad

JoyceR 08 oktober 2025
Valera gaat, wanneer de oorlog uitbreekt, op het kasteel van de koning wonen. Hier ontmoet ze prins Adrian. Snel volgt er een verloving tot ze zijn ware aard ontdekt. Wat doet ze met Adrian? Vindt ze de liefde?

Een meeslepend fantasieverhaal met de nodige romantiek waarbij een strijd tussen goed en kwaad wordt geleverd.
De vlotte schrijfstijl van Krisha maakt dat je het boek in een trek uitleest. Je blijft steeds geboeid.

Het is een voorspelbaar boek waardoor je ontspannen kan lezen. Een mooi aaneensluitend verhaal. Op het einde denkt Krisha nog het andere scenario uit hoe het ook zou kunnen lopen. Wat een mooie aanvulling is.

Er komt duidelijk nog een vervolg waar ik zeker naar uit kijk om te lezen. Je wil weten hoe het verder loopt.

Meer recensies van JoyceR

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Verpletterende liefdesroman met spannende plotwendingen, tegen de achtergrond van ruige, bedreigde natuur. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.