Wat een boek

JoyceR 05 oktober 2025
Het 2de boek van de hulp van boven serie.
Kan je ook apart lezen.

Izzy en Owen zijn op aarde om electrocultuur te verspreiden over de wereld. Dit als een deel om de leyleijnen te zuiveren. Wanneer Izzy vermoord wordt verdwaald Owen in zijn rouw. Hij geraakt de weg kwijt in de boosheid die hij voelt. Hierdoor komt zijn leven on hold te staan. Krijgt hij zijn leven terug op de rit? Wat met het gemis van Izzy?

Hier start ik met mijn titel. Wat een boek. Een vlotte schrijfstijl, spanning die door het verhaal door weegt. De emoties die omschreven worden doen niet af aan de spanning van het verhaal. Een duidelijke, heldere opbouw van het verhaal maakt dat je goed kan volgen.

De emoties die ingewerkt zijn in het verhaal zijn goed voelbaar. Doordat de thema's realistisch zijn, maakt dat je veel contact maakt met de hoofdpersonages. De tweestrijd, het verlies, de rouw het gemis, maar ook geluk zijn emoties die meegenomen worden.

eindconclusie: een echte aanrader

Meer recensies van JoyceR

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Verpletterende liefdesroman met spannende plotwendingen, tegen de achtergrond van ruige, bedreigde natuur. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.