Opbouwende spanning

JoyceR 08 februari 2025
Dit boek gaat over Suzan een jonge journaliste/ fotografe die vooral missies uitvoert in Koerdistan. Daar leert ze Nic kennen, die een collega lijkt te zijn. Er bloeit een 3 weken durende romance, maar het contact wordt afgebroken door Nic. 3 jaar later ziet ze Nic op televisie. Niets lijkt dan te zijn zoals ze dacht.

Mijn ervaring met het boek is dat het vlot geschreven is. Ik werd vanaf de eerste gebeurtenis in het verhaal gezogen. Er wordt doorheen de verhaallijn steeds meer spanning opgebouwd. Deze sluipt erin en roept vele vraagtekens op. Het is zeker niet de spanning die je ervaart wanneer je een politie-thriller leest. Je interesse wordt gewekt en telkens wordt je op een bepaald spoor gezet dewelke toch weer fout blijkt te zijn. Het einde geeft een verrassende plot twist.

Je wordt meegenomen in de gebruiken van de Koerdische bevolking en toch genoeg spanning om het verhaal te blijven lezen.

Dankjewel voor het recensie exemplaar. Een prachtig geschreven boek.

Meer recensies van JoyceR