Is alles zoals je denkt

JoyceR 13 december 2025
Deadline 2
Tess, Gert en Sam zitten in een safehouse nadat ze door Randy gemanipuleerd werden in de bewijslast tegen zijn zoon Liam Peeters. Echter wordt het al snel duidelijk dat Randy niet dood is, nadat hij een tv presentatrice tijdens een live uitzending vermoord. Zal Liams rechtzaak uitgesproken worden? Overleven Gert, Tess en Sam het moordspel dat Randy speelt?

Wat een boek. Duidelijke heldere schrijfstijl. Net zoals deadline zit er een tempo in het boek. Je wordt meegezogen in de drama's die zich afspelen. Je voelt mee met wat de hoofdrolspelers voelen in dit boek. De vele expliciete scenes en plot twists maken dat je het boek niet weg legt.

Een thriller om u tegen te zeggen. Ik hoop dat er een vervolg op komt. Randy, Tess en de anderen zullen me niet snel loslaten.

Meer recensies van JoyceR