Rendez-vous op Montmartre

Het is winter in Parijs. Sofia maakt lange dagen in haar proeverij winkel om er een mooie decembermaand van te maken. Ook thuis probeert ze haar vriend gelukkig te maken. Hij komt echter steeds vaker onaangekondigd in haar winkel langs omdat hij denkt dat er iets speelt tussen haar en haar assistent. Ook koopt haar vriend opeens een gammele bus die hij wil ombouwen tot een foodtruck. Na het kopen zet hij de truck echter op de stoep voor haar winkel en kijkt hij er niet meer naar om.
Sofia doet haar best om alles wat haar lief is vast te houden, maar maakt ze daarmee niet alles kapot?

Chloe is gelukkig met Guillaume, haar schrijver/boekverkoper. Ze wonen samen en kijken uit naar hun eerste kerst samen. Lizzy is weer terug in Parijs, nadat ze door de vrouw van haar vriendje de deur uit gezet is. Ze heeft liefdesverdriet. Haar vader heeft haar fianciele toelages gestopt, dus ze is ook nog eens blut. Gelukkig mag ze tijdelijk bij Chloe logeren. Dit heeft echter tot gevolg dat Chloe jaloers wordt op Lizzy die vriendschappelijk met Guillaume omgaat.

Het is een poosje geleden dat ik het eerste deel uit deze serie gelezen heb. Dit zorgde ervoor dat ik echt weer even in het verhaal moest komen. De drie vrouwen hebben allemaal hun eigen struggles en problemen en delen deze bijna niet met elkaar. Een roman over vriendschap en samen dingen delen om dichter tot elkaar te komen, met het romantische Parijs als achtergrond.

Meer recensies van Judith (juf-judith)