Stuiter van het ene avontuur in het andere met Andy, Terry en Jill
Wie kent ze niet: de boeken van de waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen of een veelvoud daarvan. Naast de moppenboeken, het waanzinnige doeboek en nog een aantal andere titels is er dan nu het boek met nog meer verhalen uit de waanzinnige boomhut.
In dit boek zijn maar liefst 13 bijzonder fantastische, ongelooflijke en onwaarschijnlijke avonturen van Andy en Terry gebundeld. Samen met hun vriendin Jill beleven ze elke keer weer iets nieuws. Je kunt het zo gek niet bedenken of deze drie vrienden zijn erbij:
Verander in een hond en je bekijkt ook alles vanuit het perspectief van een hond. En heb jij wel eens een stoel in je neus gehad? Dan heb je vast nog nooit van de stoel-in-je-neusdag gehoord. Droom jij wel eens dat je zo hoog kunt springen dat je de wolken kunt raken? Ontdek wat de supertopperzuigeropper allemaal kan. Als je alles weet van deze machine vraag ik me af of jij dit apparaat thuis durft uit te testen… Nog zo’n uitdaging: kun jij het eens worden met on-uitvinder professor Stupido? Of durf jij af te dalen naar de oceaanbodem na een spoelbeurt door de wc? Pas wel op voor de verhaalpolitie! Voor je het weet word je op de bon geslingerd. Maar wat nou als je een geweldig idee in je hoofd hebt, maar het komt er niet uit? Grote kans dat je dan te maken hebt met een breinblokkade. Gelukkig hebben Andy en Jill de oplossing voor Terry. Ontdek waarom het superhandig kan zijn om een vallende-piano-werend pak in je kledingkast te hebben en leer wat een slang en een hamer met een regenachtige dag van 3 uur en 5 seconden te maken hebben.
Vergeet vooral niet de gedachtelezende broodjesmachine uit te testen. Wedden dat je dan ook een hobbejakbroodje wilt proeven? Eet eindeloos veel bananenroomtaartjes bij de wensput en ontdek wat een geheim geheim allemaal niet met je kan doen. Maar pas op dat je niet in de problemen komt, want als een hoofd eraf gebeten wordt door een haai…dan pas heb je je goed in de nesten gewerkt. Stuiter van het ene avontuur in het andere met dit waanzinnige boek! Uitgegeven door uitgeverij Lannoo en geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.