Nog 27 dagen leven van Maren Stoffels
Zo'n boek dat je raakt en bij blijft.
Een boek dat je in 1 ruk uit wil lezen en tegelijkertijd ook weer niet. Dat je in elke vezel van je ziel voelt. Ik omdat ik een dochter ben, kinderen heb en vriendinnen hebt en je weet dat alles eindig is maar alleen maar kan hopen dat dat allemaal nog lang duurt.
Dappere stoere Lissa.
Leesvragen:
Aan het eind van dit boek schrijft Maren waarom dit boek nog 27 dagen leven heet en hoe ze dit boek heeft geschreven. Dit heet een nawoord. Dit nawoord maakte het boek nog bijzonderder. Heeft jouw boek ook een nawoord? Waarom?
Als je dit boek begin weet je ook hoe het eindigt, toch ben je benieuwd naar het verhaal misschien wel juist daarom. Wat maakt dat je jouw boek uit wil lezen? Welke stukjes, woorden of gebeurtenissen zorgen hiervoor?
Dappere stoere Lissa.
Leesvragen: