Wie stout is.. met leesvragen
Wat een tof, mega spannend en fijn te lezen boek! Ik kan me niet voorstellen dat er kinderen zijn die dit geen leuk boeken vinden om te lezen. Het leest heerlijk, de hoofdstukken zijn niet te lang, het verhaal is mega spannend (dus wel echt voor kinderen vanaf groep 7!) En je zit er gelijk in. Lezen dus want hij komt, hij komt...
Leesvragen:
in dit boek wordt iets wat we allemaal kennen als iets leuks en fijns heel anders (en super spannend!) gemaakt. Komt er in jouw boek ook iets voor dat je kent maar ik jouw boek (heel) anders is?
In dit boek wordt de hoofdpersoon, Mo, niet geloofd en dat begrijpt hij heel goed. Loopt jouw hoofdpersoon ook tegen zo'n probleem aan, dat hij/zij niet wordt geloofd of begrepen? En waarom niet?
Leesvragen: